Hoe moet ik reageren op slechte intenties?

laitman_571.08Vraag: Hoe kan ik op de juiste wijze reageren op iemand die ten opzichte van mij een slechte intentie heeft? Want als reactie krijgt hij toch automatisch een slechte intentie van mij terug?

Antwoord: Nee. Deze vraag is onjuist geformuleerd. Allereerst kan ik intenties niet voelen. Ik ervaar alleen handelingen.

Als ik echter probeer om vanuit spiritualiteit te handelen, kan ik zeggen: “Er is geen ander dan Hij”, op deze manier zorgt de Schepper ervoor dat een bepaalde persoon mij beïnvloedt. Het is niet die mens zelf, maar de Schepper die achter hem staat en alles bestuurt.

Dan ga ik met die mens op een volkomen evenwichtige manier om. Hij is geen gevaar voor mij en betekent geen bron van negativiteit voor mijn ontwikkeling: de Schepper doet alles via hem.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/25/18

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: