Mijn gedachten op Twitter 20-07-18

Dr Michael Laitman Twitter

Alleen door te vragen kan een mens hulp van Boven ontvangen: de kracht om het verlangen naar egoïstisch genot te weerstaan, dan kan een mens daar bovenuit blijven in “geloof boven de rede”. Het gehele werk bestaat dus alleen uit vragen! Dit is het enige kanaal dat ons met de Schepper verbindt.

Het liberalisme is dood

Met de eigenschappen die wij hebben, kunnen wij de wereld niet ten goede veranderen. Mensen zullen zich echter gaan realiseren dat wij boven de neiging tot het kwaad moeten gaan leven. Dit moet de eerste wijziging van de grondwet worden. Wij moeten onze harten gaan openen. Een dergelijke grondwet zal ons naar het goede leiden.

Ontsnapping uit #facebook

Wij hebben een echt sociaal netwerk nodig, waarvan de belangrijkste boodschap zal zijn: verbinden boven alle verschillen uit. Mensen zullen hun conflicten nooit kunnen oplossen, maar we kunnen wel gemeenschappelijke belangen vinden op een hoger niveau, daar waar wij collectief boven onszelf uitstijgen.

#sociale media

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: