Communicatie via het brein van het universum

laitman_594In het Nieuws (Daily Mail): “Professor Moran Cerf van de Northwestern University zegt …

Het is belangrijk om de juiste vrienden te kiezen, want daardoor ontstaan er hersengolven in ons die lijken op de hersengolven van de mensen met wie wij de meeste tijd doorbrengen …”

Dit betekent dat je op elkaar gaat lijken en dat je onbewust hun wereldbeschouwing oppakt en gedragingen die zij wenselijk vinden.”

Hoe meer studie wij maken van betrokkenheid, hoe meer wij keer op keer zien dat het brein gaat harmoniëren met mensen met wie je samen bent, ” zei hij.

Dit betekent dat de mensen met wie je tijd doorbrengt in feite meer invloed hebben op je houding ten opzichte van de werkelijkheid dan je kunt verklaren. Eén van de effecten daarvan is dat je op elkaar gaat lijken.”

Onderzoekers hebben er al eerder op gewezen dat deze “neurale verbinding” een sleutelrol vervult in de communicatie.”

Als wij ons op dezelfde golflengte bevinden als iemand anders, kunnen wij vooruitlopen op wat er waarschijnlijk gezegd zal worden en daardoor iemand beter begrijpen.”

Dit heeft dan weer een evolutionair voordeel, want het betekent dat wij als team beter en sneller kunnen samenwerken.”

Mijn commentaar: In feite is het zo dat ons brein communiceert met de allesomvattende mind van het universum. Wij zijn er als modems mee verbonden. Er bevindt zich een immens groot systeem tussen ons en iedereen die via dit systeem informatie ontvangt.

Directe” communicatie is vaak een illusie. Wat ik zeg en wat naar de luisteraar toekomt, is niet hetzelfde. De bepalende invloed van de omgeving gaat door verschillende kanalen heen.

Daarom wil ik dat mijn studenten volgens één systeem studeren, uit dezelfde bronnen, mijn blog lezen, Twitter, enz. Alleen op die manier komen wij elkaar nader.

From Kab TV’s “News with Dr. Michael Laitman” 3/13/18

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed