Mijn weg

Laitman_912Vraag: Is het moeilijk om Michael Laitman te zijn?

Antwoord: Dat weet ik niet, ik heb mezelf deze vraag nooit gesteld en ik heb deze vraag ook niet eerder beantwoord. Ik heb een taak en die taak moet ik vervullen.

Opmerking: Maar mensen kennen u, bekritiseren u, houden van u. enz….

Mijn commentaar: Wat meer van mij houden of mij meer haten aangaat, ik vind het moeilijk om daar iets over te zeggen. En om voor het nageslacht te werken met als enige bedoeling om later te worden gewaardeerd, ligt ook niet in mijn aard.

Het enige wat ik nog wil zeggen is het volgende: toen ik 35 was, was ik behoorlijk rijk, ik kon het me veroorloven om niet te werken en in vrede ergens op een eiland te gaan wonen of in Canada. Een mens zou voor een dergelijk leven kunnen kiezen, maar ik kon het niet.

Ik heb voor dit pad gekozen, vol fouten, twijfels en enorm grote moeilijkheden. Maar dit is mijn pad.

From the Kabbalah Lesson in Russian 12/31/17

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: