Ruimte vrijmaken voor de Schepper

laitman_260Wij moeten proberen om alles wat er op ons afkomt, alles wat wij voelen, wat in onze gedachten en ons hart opkomt, de hele wereld om ons heen, aan één enkele Kracht toe te schrijven, behalve deze Kracht bestaat er niets.

Alles komt van deze goede, liefdevolle Kracht die als enig doel heeft, dat wij alles wat er gebeurt met deze ene Bron verbinden, en dat wij Hem kunnen onthullen als wij dat doen.

Als wij alles aan één enkele Hoge Kracht toeschrijven, oefenen we geen controle meer uit op onze handelingen, onze gedachten en verlangens, want al onze gedachten en verlangens, al onze inspanningen, zijn uitsluitend gericht op het annuleren van ons ego, waardoor we ruimte vrijmaken voor: “Er is geen ander dan Hij.”

En dan onthullen wij Hem, in het verlangen om te geven, in nieuwe zintuigen, in de eigenschappen van Bina. Zodat wij, zelfs als wij geen shirt hebben, er ook geen nodig hebben: wij willen niets anders dan ons ego te kunnen annuleren, zodat wij de Schepper mogen gaan onthullen.

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 3/26/18Writings of Rabash, Why We Need ‘Reply unto Your Heart,’ to Know that the Lord, He Is God, in the Work”

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: