Mijn Gedachten op Twitter – 13/4/18

Dr Michael Laitman Twitter

#Elia de profeet: “De naties zullen het volk #Israël naar de Woning van de Schepper brengen.” Dit betekent dat het de opdracht van de naties is om de Joden te helpen om vanuit eenheid geven (Licht) te bereiken en dit aan de naties door te geven, zodat zij de wereld bevrijding van het ego zullen brengen en #eenheid met de Schepper.

Joden lijden duizenden jarenlang,
Zij willen de oorzaak van de haat van anderen niet accepteren!
Werkelijk een hardnekkig volk …

De waarheid heeft me geraakt:
Het is de opdracht van de Joden om het Licht van de Schepper naar deze wereld te brengen:
Om de wereld te laten overschakelen van haat naar liefde.

#Antisemitisme is alleen van de Joden afhankelijk. De naties van de wereld hebben geen vrije wil, want het ontbreekt hen aan de twee verlangens: ontvangen en (het punt) om te geven, zij hebben alleen de wil om te ontvangen. De vrije wil bevindt zich precies tussen deze twee verlangens in. #Kabbalah #vrijheid

Persoonlijke klappen tellen niet —
Ze zijn niet spiritueel!
Alleen obstakels met betrekking tot de eenheid van de groep zijn spiritueel!

Klappen in de groep zijn
Correcties voor eenwording —
Totdat het Licht van binnenuit schijnt!

De naties vragen of de Joden hun opdracht willen vervullen, zij voelen onbewust dat zij dat niet doen. De Joden moeten een kanaal zijn dat vanuit de Hoge Wereld onze wereld met goedheid vult. Yehuda Ashlag, Matan Torah: ”Maar doordat zij niet verenigd zijn, vullen zij noch zichzelf, noch anderen.”

#Antisemitisme #Kabbalah Het moet ons duidelijk zijn dat alleen de Joden een vrije wil hebben, daarom veroorzaken alleen zij alle tragedies. Zij weigeren in te zien dat dit dubbel onvoorzichtig is: zoals een klein kind dat denkt dat het gevaar verdwijnt als hij zijn ogen dicht doet! — Doe je ogen open!

From Twitter, 4/13/18

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed