Antwoorden op je vragen, deel 224

laitman_565.02Vraag: Beïnvloeden de vrienden van de Wereld Kli de wereld, brengt het veranderingen ten goede dat zij de Wijsheid van Kabbalah studeren, al hebben ze zelfs het eerste niveau van spiritualiteit nog niet bereikt?

Antwoord: Er staat geschreven dat elk goed contact met de Wijsheid van Kabbalah, door ieder mens in de wereld, een positief effect heeft op de hele wereld, omdat eenieder een deeltje is van het systeem van Adam.

Vraag: Kan de studie van de Wijsheid van Kabbalah gevaarlijk zijn voor de student en de mensen om hem heen? Als iemand alleen studeert bijvoorbeeld.

Antwoord: Een mens moet mentaal gezond zijn, samen met een fysieke of virtuele groep studeren en daarmee voortdurend in contact zijn – ik wens je succes en geduld!

Vraag: Het “punt in het hart” is gegroeid, maar nu is het “afgesloten”. Ik ben een gevoel van geluk kwijt en niets helpt meer. Wat moet ik nu doen?

Antwoord: Op deze manier beginnen nu precies de zeven jaren van hongersnood. Het gaat over de noodzakelijke uitbanning van het egoïsme. Dan komt men in de Hoge Wereld om te doen wat de Schepper vreugde brengt, en niet het ego!

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed