Antwoorden op je vragen, deel 218

laitman_571.04Vraag: Wat kan ik doen zodat ik geen klappen hoef af te wachten (ziekten, problemen op mijn werk, in de familie, enz.), maar door mijn bewuste, persoonlijke keuze alle correcties en veranderingen zal aanbrengen, alles wat ik ieder moment voor de maximale correctie heb te doen?

Ik wil niet tegen het verlangen van de Schepper ingaan, integendeel, ik wil elk moment alles doen wat er van mij verwacht wordt, zodat ik op het Licht zal lijken en mij met de Schepper zal verbinden, hoewel diverse vormen van lijden mij constant overvallen. Betekent dit dat ik iets verkeerd doe?

In de Wijsheid van Kabbalah wordt er gezegd dat het doel van al het lijden eruit bestaat om een mens dichterbij correctie en de Schepper te brengen. Wat moet ik zelf doen om alle vereiste correcties uit te voeren?

Antwoord: Zoek een groep en spoor hen aan om één te worden met elkaar, dat is de manier waarop je de Ohr Makif (Omringende Licht) opwekt ten dienste van de onthulling van de Schepper … En luister naar de lessen!

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed