Waarom worden jongere mensen door kanker getroffen?

627.2Vraag: Waarom worden jongere mensen door kanker getroffen?

Antwoord: Omdat ons egoïsme steeds groter wordt. Kanker is een direct gevolg van ons ego dat alles om zich heen verslindt en dan sterft, samen met het lichaam. Alles is uitsluitend van het egoïsme afhankelijk.

Probeer het te uit te wissen in kankerpatiënten, dan zal je resultaten zien. Ik garandeer geen volledig succes, maar er zal een relatief succes zijn.

Vraag: Garandeert u geen volledig succes omdat we, hoe dan ook, allemaal met elkaar verbonden zijn?

Antwoord: Allereerst zijn we allemaal met elkaar verbonden. En ten tweede: als we op de juiste wijze in de groep ons spirituele werk zouden doen, zal de groep hierdoor opbloeien, herstellen, en er zal zelfs een relatieve genezing van het lichaam plaatsvinden.

We moeten constant aan de groep denken, middenin de groep zijn. Zelfs een kleine groep is al het centrum van fysieke, spirituele en morele gezondheid.

Probeer dit te doen, dan zal je zien dat je geen vragen meer hebt, je gaat ze dan beantwoorden. Je zult het hele systeem gaan voelen vanuit jullie onderlinge verbinding. Het is iets natuurlijks. We hoeven nergens anders over na te denken, maar alleen in verbinding met elkaar ons werk verrichten.

From the Kabbalah Lesson in Russian 8/20/17

Vanaf donderdag 1 maart verschijnen de blogs weer dagelijks.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed