Niemand zal door de natuur in de steek gelaten worden

Dr. Michael LaitmanVraag: Als iemand geen punt in het hart heeft en geen bewuste groei krijgt om bij zijn Bron te komen, hoe is het dan met hem gesteld als hij zichzelf kalmeert met drugs? Dan is hij tot niets anders in staat en is hij volledig afhankelijk van de mensen met een punt in het hart.

Antwoord: Ik denk niet dat je gelijk hebt. Wij zitten met z’n allen als versnellingen en tandwielen in een enorm groot systeem. Daarom is er niemand die, wie dan ook, niet met alle anderen meedraait.

Stel dat er een eenzame visser op een eilandje in de Stille Oceaan zit en daar de kost verdient door te vissen. Maar als er een tyfoon of een tsunami komt, heeft hij geen vis meer op dit eiland. De Natuur laat niemand in de steek, is naar niemand onverschillig en laat niemand zonder werk achter.

Iedereen moet uiteindelijk begrijpen dat deze egoïstische wereld een serieuze “reset” nodig heeft. Er zal niemand overblijven die dit tenslotte niet begrijpt.

Wie zou 10,15 jaar geleden gedacht hebben dat Amerika zich nu in zo’n regressieve staat bevindt en dat de olie en het gas, waar de Russische economie op drijft, langzamerhand zal verdwijnen? Niemand.

Ons weinig betrouwbare systeem van de eenheid van volkeren en landen en hun onvermogen om goed met elkaar samen te werken, zal steeds duidelijker worden.

Dit is het grootste probleem, in de geglobaliseerde wereld zijn we door egoïsme van elkaar gescheiden, daardoor is het onmogelijk om op een normale manier zaken te doen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/14/18

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed