Antwoorden op je vragen – Deel 198

laitman_622.01Vraag: De artikelen van Rabash over het werk in de groep lijken over psychologische en ethische adviezen te gaan. Wat is de betekenis van deze artikelen? Zijn deze adviezen noodzakelijk om het Hoge Licht aan te trekken of gaat het simpelweg over het scheppen van orde in de groep.

Antwoord: De artikelen van Rabash gaan over alle staten waar een mens, op weg naar de onthulling van de Schepper, doorheen gaat.

Vraag: Ik had vandaag geen energie om op tijd voor de les op te staan. Dit voelt voor mij als ontrouw aan mijn Ten en de gedachte dat ik een eindeloos lange dag in een animale staat moet doorbrengen, is onverdraaglijk. Wij zetten ons zo in voor het werk dat voorafgaat aan het Congres. Hoe kunnen we voorkomen dat er in de toekomst weer iets dergelijks gebeurt en wat kunnen wij nu doen? Waarom geeft de Schepper ons dergelijke situaties?

Antwoord: Alle situaties waar een mens doorheen gaat, komen van de Schepper en het is aan jou om ze te accepteren als voorwaarden voor de beweging naar Hem toe.

Filed under: Q&A | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: