Humor is de glinstering van het denken

laitman_285.06Vraag: Humor is een geschenk dat je absoluut niet zelf kunt ontwikkelen. Hebben alleen ontwikkelde mensen dit?

Antwoord: Natuurlijk. Dieren hebben bijvoorbeeld geen gevoel voor humor. Ze willen graag spelen of misschien iemand nadoen, maar ze hebben geen gevoel voor humor. Humor hoort bij de mens, maar dan bij de ontwikkelde mens.

Humor is een combinatie van tegendelen die niet bij elkaar horen. Maar er is iemand die een speciale manier ontdekt om ze op de meest verrassende manier met elkaar te verbinden. Hierin is een bijzondere charme aanwezig: de glinstering van het denken.

2017-08-13  Webinar with Dr. Michael Laitman (01:01:58)

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: