Antwoorden op je vragen – Deel 212

laitman_600.02Vraag: Er staat geschreven: “Er is geen Licht zonder Kli.” En onze Kli is nog niet gereed, maar het Licht omringt ons altijd (Ohr Makif) als wij studeren. Hoe moeten wij deze uitspraak opvatten?

Antwoord: Ohr Makif heeft geen gecorrigeerde Kli nodig, want dit Licht omringt ons, het is buiten ons.

Vraag: Waaraan moet ik aandacht besteden als het gaat over mijn werk in de groep, mijn ten? Wat moet er versterkt worden in het spirituele werk, zodat het voor mij duidelijk wordt naar wat voor baan ik het beste kan zoeken voor mijn dagelijks bestaan..

Antwoord: Als het mogelijk is, moet werk ons niet afleiden van gedachten over het doel van het leven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed