Sprookjesachtige liefde

laitman_942Vraag: Is doen alsof je van iemand houdt en dat laten zien alleen een effectieve methode in een groep Kabbalisten of kan het in elke groep mensen die met elkaar werken of in een gezin, of nog ergens anders, ook toegepast worden?

Antwoord: Ik weet niet wat er in groepen die met elkaar werken gedaan wordt, maar in een groep Kabbalisten is het noodzakelijk om te doen alsof je van elkaar houdt en dat te laten zien, want daardoor trekken we het Omringende Licht aan. Wij gebruiken hier de inductiemethode, want we werken dan met heel sterke natuurkrachten.

Als ik mij er opzettelijk toe dwing om me liefdevol naar de vrienden te gedragen en zij dat ook naar mij doen, trekken we de hoge Natuurkracht aan, dan gaat deze Kracht een dergelijke houding en zulke interacties in ons bouwen

Als we vriendelijk naar elkaar willen zijn, moeten we doen alsof we vriendelijk zijn, zelfs wanneer we heel goed weten dat het in werkelijkheid helemaal niet zo is. Maar we weten ook dat het Hoge Licht ons corrigeert als we dit doen,

Vraag: Geef je daarom bijvoorbeeld iets aan een vriend en moet je dat dan aan iedereen vertellen en het niet geheimhouden?

Antwoord: Natuurlijk. Dat moet je aan iedereen vertellen. Je geeft daarmee een positief voorbeeld en je promoot liefde in de wereld.

Je moet geschenken geven en al het andere ook doen. Daarom moet ik het aan iedereen vertellen als ik iets geef. Valse bescheidenheid is werkelijk niet nodig! Het zijn toch allemaal leugens! Het lijkt alsof het je niets oplevert. Maar laten we naar de andere kant kijken. Laat mensen vertellen wat voor geschenken zij aan elkaar willen geven.

From the Kabbalah Lesson in Russian 6/11/2017

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed