Gezamenlijke rechtszaak tegen Google

laitman_559In het Nieuws (NPR): “Vrouwen verdienen systematisch minder dan mannen. Ze krijgen minder kans om carrière te maken en er worden hun kansen ontzegd.”

“Dit zijn de beschuldigingen in een rechtszaak die tegen Google aangespannen is en die donderdag jl. in San Francisco heeft plaatsgevonden, ten behoeve van drie voormalige vrouwelijke werknemers.”

“Zij hebben een collectieve aanklacht ingediend, die betrekking heeft op alle vrouwen die de afgelopen vier jaar door Google in Californië in dienst zijn genomen.“ “Deze rechtszaak lijkt de eerste aanklacht tegen Google te zijn die gebaseerd is op gender discriminatie,” volgens Reuters.

Mijn commentaar: We zijn allemaal verschillend. Als we over gelijkheid spreken, wissen wij de individualiteit van een mens uit.

Ik weet niet over welk probleem het gaat. Ik wil me er ook niet in mengen, dat is hun zaak. Maar als de verschillen tussen mannen en vrouwen, op wat voor manier dan ook, worden ontkend, denk ik dat dit voor beide geslachten een belediging is.

Probeer eens om een vrouw op dezelfde manier een compliment te geven als een man: “Hé, je ziet er normaal uit vandaag …” Kan je je voorstellen dat je dit tegen een vrouw zou zeggen?

Een vrouw voelt zich goed als je haar unieke goede eigenschappen benadrukt en niet de eigenschappen die een man ook heeft, daarin is ze namelijk gelijk aan een man. Je moet haar vrouwelijke kwaliteiten bewonderen.

Vraag: Met andere woorden: ze is een moeder, thuis en tederheid?

Antwoord: Ja. Ze is eigenlijk alles. Ze vraagt om aandacht en respect, omdat dit de aard van de vrouw is . Alles komt voort uit het mannelijke en het vrouwelijke egoïsme. Als vrouw heeft het verlangen om te ontvangen, Malchut, deze behoefte. Dit moeten we respecteren en begrijpen, dit komt uit de natuur naar ons toe. We zijn volwassenen, mannen en vrouwen, en we moeten de natuur op de juiste manier begrijpen en in overeenstemming daarmee met elkaar omgaan.

Vraag: Met andere woorden: we kunnen hieruit concluderen dat er geen gelijkheid is en dat die ook niet bestaat.

Antwoord: In eerste instantie kan er vanuit de natuur geen gelijkheid bestaan. Als wij dat wél willen, moeten we mensen naar een niveau tillen waarop zij, volgens de criteria die daar gelden, gelijk kunnen zijn.

Hier gaat Kabbalah over, iedereen wordt hierdoor gelijk. Als ik mij met liefde met de gehele mensheid verbind, ben ik gelijk aan ieder ander.

From KabTV’s “News with Michael Laitman,” 8/10/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed