Zeggenschap hebben over je lot

laitman_437Vraag van Facebook: Ik heb een heel moeilijk leven. Ik zal u niet lastig vallen met de details. Ik wil graag begrijpen wat u bedoelt als u beweert dat ik zeggingschap kan krijgen over mijn lot.

Antwoord: Zeggingschap krijgen over je lot betekent dat je moet opstijgen naar de oorsprong van je lot, naar de plaats vanwaar het hoge leiderschap ons bestuurt.

Het hoge leiderschap lijkt zich boven onze wereld te bevinden, buiten onze gevoelens, maar wij kunnen het beïnvloeden als wij boven ons ego uitstijgen, als wij ons verbinden tot een goede relatie met elkaar. Dan beïnvloeden wij onze spirituele oorsprong op een positieve manier, wij worden er gelijkvormig aan en op die manier ontvangen wij van daaruit een positieve invloed. Zo kunnen wij onze lotsbestemming veranderen.

Ik betreur het om te horen dat je een moeilijk leven hebt en dat je daaronder lijdt, je kan je leven echter totaal veranderen. Probeer het! Je zult zien wat de Wijsheid van Kabbalah je daarin adviseert, ik zal heel blij zijn als ik van je hoor dat er dingen voor je veranderd zijn.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 5/25/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: