Wat vragen we aan de Schepper en hoe doen we dat?

laitman_236_01Vraag: Wat moet ik aan de Schepper voor een vriend vragen en hoe moet ik dat doen?

Antwoord: Ik voel de speciale behoeften van een vriend niet, ik voel niet wat dringend noodzakelijk is voor hem, want wij hebben allemaal één behoefte: wij willen ons verbinden met elkaar en in deze eenheid de Schepper ontdekken. Dit is de vraag die ik aan Hem moet stellen voor mezelf, voor de vrienden en voor de hele groep. Dit is alomvattend, zo wenden we ons samen en niet aflatend tot de Schepper.

From the talk at a videoconference with the Learning Center students, 5/21/17

Zoals vermeld op 16-07:

Wegens vakantie en een Kabbalah Congres in Rome, verschijnen de blogs tot donderdag 10 augustus niet dagelijks.

Het Kabbalah Congres vindt plaats op 28, 29 en 30 juli (zie het bericht van 16 juli jl. voor verdere informatie).

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed