Hoe kan ik de Wijsheid van Kabbalah leren kennen?

laitman_283.01Vraag: Hoe kan ik op een goede manier de Wijsheid van Kabbalah leren kennen?

Antwoord: Ik denk dat je daarvoor het beste het boek Attaining the Worlds Beyond kunt lezen dat ik geschreven heb.

Ik heb het in 12 dagen geschreven. Ik herinner me dat ik het gevoel had dat ik alleen achtergebleven was nadat mijn leraar was heengegaan. Ik was er zo naar aan toe dat ik niet wist wat ik moest beginnen. Ik was me ervan bewust dat ik verder moest, maar ik wist niet hoe, op welke manier, toen ben ik dit boek gaan schrijven.

Ik raad je aan om met dit boek te beginnen en tegelijkertijd lessen te gaan volgen aan de Bnei Baruch Kabbalah Academie, want deze lessen kunnen door niets anders vervangen worden. Als je onafhankelijk van anderen gaat lezen, zal je voortdurend op het verkeerde been gezet worden en dat is geen systematische studie. Je moet grondig voorbereid worden door een leraar die je lesgeeft, anders bereik je niets.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/12/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: