Het Belangrijkste Is Het Verlangen

laitman_622_02Vraag: Als mijn verlangens en mijn gedachten van de Schepper komen, is het dan mijn werk in het leven om alleen maar daar achteraan te gaan en Zijn orders uit te voeren?

Antwoord: Wat is er nog meer in de schepping dan de verlangens en de gedachten van de Schepper? Wij zwemmen in de Scheppingsgedachte die ons omgeeft en we voelen er een klein beetje van in de vorm van ons onafhankelijke bestaan. We kunnen echter het hele multidimensionale beeld voelen en hier gaat onze ontwikkeling over.

Het belangrijkste is het verlangen, we moeten ons erop focussen om in overeenstemming met de verlangens te denken. Als de verlangens handelend optreden, kan een mens gemakkelijk denken, of hij nu jong of oud is. Het belangrijkste is iets te willen, het is het belangrijkste om in onze verlangens te leven!

Ons denken kan heel lui zijn. Maar zelfs een luie gedachte is goed, want dan verstoort hij je verlangens niet, hij helpt ze juist. Het denken is altijd van ondergeschikt belang, het verlangen staat op de eerste plaats.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/15/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: