De Wijsheid Van Kabbalah Is Pure Wetenschap

Vraag: Is de wetenschap van Kabbalah een wetenschappelijk deel van de Wijsheid van Kabbalah naast andere gedeelten? Is er ook een onwetenschappelijk gedeelte in de Wijsheid van Kabbalah?

Antwoord: Nee. Je kunt je gaan verdiepen in Kabbalah boeken zoals De Levensboom van de ARI (Isaac Luria) of Talmud Eser Sefirot van Baal HaSulam, dan zal je zien dat dit serieuze studieboeken zijn. Het woord “God” kom je daarin niet tegen, maar alleen informatie over de Krachten die werkzaam zijn in de schepping en de classificatie daarvan.

De Wijsheid van Kabbalah is een wetenschap over de fysieke krachten van onze wereld die we niet met onze zintuigen en ons gevoel kunnen waarnemen. In onze wereld kunnen we bijvoorbeeld geen subatomaire krachten voelen, maar we hebben wel bereikt dat we ermee kunnen werken. In de Wijsheid van Kabbalah spreken we over een hoger niveau van de natuur.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/22/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: