Hoe Kunnen We Spirituele Informatie Ontvangen?

laitman_276_02Vraag: Ik ben iemand die voorbeelden nodig heeft van concepten die ik niet begrijp, geen uitleg. Als de Wijsheid van Kabbalah een wetenschap is, kunt u dan voorbeelden geven van de verschijnselen waar u over spreekt?

Antwoord: Hoe kan ik je een voorbeeld geven als je de spirituele verschijnselen nog niet ziet en niet begrijpt? Je hebt nieuwe extra zintuigen nodig, zodat je gaat zien wat ik zie, dan ga je begrijpen waar ik over spreek. Dit betekent dat je je zintuigen moet uitbreiden, hierover gaat de Wijsheid van Kabbalah.

Alleen iemand die een Kabbalist wordt, die namelijk spirituele informatie ontvangt, kan deze informatie door middel van zijn inzicht waarnemen, maar niet met zijn ogen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/22/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed