Gevoel Voor Humor Van Mannen En Van Vrouwen

Dr. Michael LaitmanVraag: Bij wie is het gevoel voor humor meer ontwikkeld, bij mannen of bij vrouwen?

Antwoord: Bij mannen, omdat mannen uit twee delen bestaan, een mannelijk en een vrouwelijk deel, terwijl vrouwen alleen uit een vrouwelijk deel bestaan. Het voorstellingsvermogen van de vrouw is op het fysieke gericht, dat van de man gaat daar bovenuit.

Daarom zijn mannen grote dromers, romantici, goede koks, schaakspelers, enz. Hoeveel vrouwen werken er op het gebied van de hightech waar nieuwe ontdekkingen en uitvindingen worden gedaan? Niet veel. Het zijn meestal mannen. Maar vrouwen zijn beter in andere dingen. Wij moeten deze verdeling met respect accepteren, want de een kan niet bestaan zonder de ander. Draag dus zorg voor zowel de vrouwen als de mannen.

From KabTV’s lesson in Russian 12/4/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed