Weer Naar Huis

laitman_627_2Vraag: Heeft de natuur ervoor gezorgd dat vrouwen in elk opzicht sterker zijn en meer energie hebben dan mannen, omdat het haar taak is om kinderen te baren?

Antwoord: Natuurlijk. Van nature is het zo dat vrouwen uiteindelijk weer moeten terugkeren naar huis en daar alles opbouwen. Voor miljarden werklozen zal er een herclassificatie plaatsvinden en vrouwen zullen niet meer buitenshuis gaan werken, maar zich gaan bezighouden met de opvoeding van de kinderen en met het huishouden, terwijl de mannen buitenshuis zullen werken.

De nieuwe generatie opvoeden is een groot probleem dat alleen door vrouwen opgelost kan worden. Wij moeten dat aan mensen uitleggen, want als alles blijft zoals het nu is, zal de nieuwe generatie dat niet overleven. De situatie zal zo verslechteren dat de waarde van het leven in twijfel getrokken zal worden. We moeten naar de natuurlijke situatie terugkeren.

Daarnaast zullen vrouwen zich spiritueel kunnen ontwikkelen! Zij zullen meer vrije tijd hebben en zich ontspannen voelen omdat zij een huis, een echtgenoot en kinderen hebben. Naast de pedagogische en psychologische opvoeding die haar kinderen nodig hebben en de zorg voor haar man, zal een vrouw zich verscheidene uren per dag kunnen verdiepen in haar spirituele ontwikkeling.

From the Kabbalah Lesson in Russian 12/4/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: