Ziel En Schepper

Laitman_060_02Vraag: Is het concept Schepper met de ziel verbonden? Bevindt de mensheid zich in de ziel of geldt dat voor de Schepper?

Antwoord: De ziel en de Schepper zijn een en hetzelfde, ze zijn alleen in verschillende componenten verdeeld.

Het verlangen van de ziel is een substantie die door de Schepper, het Licht, is geschapen. De vervulling van de ziel is het Licht, de Schepper, De verbinding daartussen is van ons werk en van onze inspanningen afhankelijk

Een ziel bestaat uit twee gedeelten, substantie, namelijk het verlangen om te ontvangen met een intentie om aan anderen te geven, en uiteindelijk om aan de Schepper te geven, en de vervulling, het Licht genaamd. De volkomen vervulling door het Licht wordt de Schepper genoemd.

From KabTV’s “A New Life” 11/6/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: