Mijn Zegen Voordat Het Congres Gaat Beginnen

laitman_938_03De Wijsheid van Kabbalah bestuderen en ervaren betekent: je met elkaar verbinden, want als wij ons met elkaar verbinden door middel van onze eigenschappen, onze verlangens en onze innerlijke hunkering, voelt een ieder van ons enorm grote nieuwe capaciteiten. Deze kracht is niet alleen in ons denken en ons hart aanwezig, maar ook in onze ervaring van een innerlijk bereiken, een innerlijk voelen.

Probeer daarom vrij te zijn, zodat je in staat zult zijn om de behoefte te voelen om je met iedereen te verbinden die ons pad gaat. Het maakt niet uit hoe je de vrienden waarneemt, zolang er maar een groot verlangen van je uitgaat naar hen. Dan zal je het volgende niveau van je spirituele ontwikkeling door middel van hen gaan voelen.

Laten we ons op deze manier voorbereiden voor het congres, dan zullen wij succes hebben. Ik werk er zelf voortdurend aan, voor een congres ben ik innerlijk altijd enigszins in de war. Tijdens het congres verbind ik me met iedereen. Dan heb ik op die manier de mogelijkheid om ons nieuwe niveau door middel van jullie te zien, en dan kunnen jullie het samen met mij zien.

Een onthulling is een verbazingwekkend en wonderbaarlijk gebeuren!

From the Kabbalah Lesson in Russian 9/4/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed