Gemeenschappelijke Educatie

Dr. Michael LaitmanVraag: Is de educatie van de leden van een groep die Kabbalah studeren zinvol, vindt dit plaats en onder welke omstandigheden precies?

Antwoord: We hebben één educatief onderwerp gezamenlijk: Ik met hem, hij met mij, wij allemaal samen! Het is niet zo dat wij elkaar opvoeden. We noemen het een “educatieve methode.” Het is een educatieve methode om een groep van Ten te corrigeren, zodat wij onderling tot de juiste connectie komen!

Nadat wij een groep van Ten hebben gevormd, dient het overige zich automatisch aan. We ontdekken een positieve Kracht in de natuur, deze Kracht balanceert de negatieve kracht en creëert het correcte systeem van onderlinge connectie tussen ons. Dan gaan we verbinding voelen met het systeem van een wereld die tot dan toe verborgen was. Dat is de Hoge Wereld, ook wel de Verborgen Wereld genoemd.

Wij voelen het in onze verlangens, waardoor we verbindingen weven tussen de tien leden. Op die manier bereiken we onze ziel, onze eeuwige perfecte staat! Vanaf dat moment is wat er in ons aardse leven gebeurt, in ons tijdelijke lichaam, niet meer van belang, want we onthullen de volgende staat, het volgende niveau, al.

From the Kabbalah Lesson in Russian 7/3/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: