Wat Wil Mijn Ziel?

Vraag: Hoe kan ik precies weten wat mijn ziel wil?

Antwoord: Dat gaat een mens voelen als hij gaat ‘luisteren”. Als hij de Wijsheid van Kabbalah studeert, gaat hij voelen dat dit over hemzelf gaat. Er gaat innerlijk iets gebeuren, daar gaat het om. Je kunt hierbij onmogelijk met het intellect werken.

Vraag: Wil dit zeggen dat logica hierbij totaal niet helpt?

Antwoord: De logica is heel simpel: je bent een methode tegengekomen die een reactie in je teweeg brengt die je vertelt dat dit klopt, maar dit gebeurt niet door je egoïsme, je emoties of je intellect. We spreken hier over de ziel en over een Hoge Kracht die jou corrigeert en nieuwe mogelijkheden voor je onthult om te gaan ervaren wat er in je aanwezig is. Dit alles berust op wat je zelf ervaart.

Alleen de mensen die werkelijk de waarachtige, eeuwige, volmaakte staat voor zichzelf willen ontdekken, zullen in de Wijsheid van Kabbalah blijven.

From the Kabbalah Lesson in Russian 8/28/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: