Hoe Kunnen We Dichter Bij De Schepper Komen?

laitman_528_04Vraag: Waar moet een mens aan denken of wat moet hij doen om dichter bij de Schepper te komen als hij nog geen deel uitmaakt van een groep?

Antwoord: Het is belangrijk om bij een groep van Tien te horen, om zo verbinding met een groep te maken. Het kan een kleine groep zijn van twee of drie mensen en zelfs een virtuele groep. Zonder groep bestaat de studie meer uit het vergaren van kennis en dat levert niets heilzaams op. Je moet je leren verbinden met andere mensen en samen met hen op pad gaan.

Ons Education Center voor de studie van de Wijsheid van Kabbalah zorgt voor mogelijkheden om in contact te komen met zo’n groep die uiteindelijk een stabiele virtuele gemeenschap vormt. Alle afgestudeerden van het derde semester weten al waar zij zich met anderen kunnen verbinden.

Daarom moet iedereen die de Wijsheid van Kabbalah bestudeert cursussen volgen die door het Bnei Baruch Kabbalah Education Center gegeven worden, daar leer je hoe een groep samengesteld wordt tot groepen van Tien (Tens) en volgens welke principes zij samen moeten werken.

From the Kabbalah Lesson in Russian 6/26/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: