Anderen Vreugde Brengen

laitman_942Vraag: Voel ik de spirituele verlangens van de ander als ik hem vreugde breng en voel ik dan ook zijn fysieke verlangens?

Antwoord: Anderen vreugde brengen, betekent niet dat je ziekenhuizen afgaat, andere mensen of dieren helpt. Het betekent wél dat ik mij met mijn groep vrienden verbind in het systeem waarin wij voor elkaar de geleiders van het Hoge Licht worden en ons verbinden tot één compleet, eeuwig netwerk waarin de Schepper wordt onthuld.

Anderen vreugde brengen, betekent: anderen helpen om de Schepper te ontdekken. Daarom staat er geschreven: “Van de liefde voor anderen naar de liefde voor de Schepper.” Een vriend wordt ‘nabij’ genoemd omdat hij naar hetzelfde streeft als ik en dezelfde intenties heeft als ik.

Alle andere mensen die niet datzelfde grote verlangen hebben, behoren niet tot de categorie “anderen”. Zij leven hun gewone leven totdat het punt in het hart ontwaakt, dan komen ze bij ons. De Wijsheid van Kabbalah is geen religie en oefent geen enkele dwang uit. Het is een Wijsheid die het voor ieder individu mogelijk maakt om zelf de Hoge Natuur te onthullen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 8/28/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed