Waarom Hebben We Tegenwoordig Steeds Vaker Met Tragedies Te Maken?

laitman_547_06Vraag: Waarom doen zich tegenwoordig in onze wereld steeds meer tragedies voor die het verlies van een mensenleven ten gevolge hebben?

Antwoord: Een tragedie is welbeschouwd ook een correctie. Een mens corrigeert een bepaald soort egoïsme van zichzelf en vervolgens gaat hij heen, afhankelijk van de hoeveelheid van het egoïsme dat aan hem gegeven is.

Nadat hij zijn ego tot op een zekere hoogte heeft gecorrigeerd en hij zijn opdracht in een bepaald bestaan heeft voltooid – zijn opdracht op aarde – sterft hij als gevolg van een natuurlijke dood of hij sterft ten gevolge van een onnatuurlijke dood.

From the Kabbalah Lesson in Russian 6/9/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed