Moeten Wij Contact Maken Met Onaangename Mensen?

laitman_600_02Vraag: Stel dat er mensen zijn met wie ik niet te maken wil hebben en zij proberen met mij in contact te komen, moet ik dan mijn gevoelens overstijgen en relaties gaan opbouwen met mensen met wie ik me niet op mijn gemak voel?

Antwoord: Uiteindelijk is het zo dat je op een goede manier met hen moet gaan communiceren. Je moet mensen niet afwijzen. Probeer jezelf te overwinnen en beleefd te zijn.

Dit betekent niet dat je, vanuit het niveau waarop we nu zijn, mensen moet liefhebben maar je moet er wel naar streven om naar ieder individu een neutraal gevoel te krijgen en daarna vriendschap op te bouwen. Hierdoor wordt je ziel gecorrigeerd. Ik spreek vanuit het perspectief van de ziel, niet vanuit het perspectief van goede relaties met anderen. Op deze manier corrigeer je je ziel en kom je dichterbij de algemene correctie van de wereld.

From the Kabbalah Lesson in Russian 5/1/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: