Hoe Moeten Wij Met Tegenslagen Omgaan?

laitman_561Vraag: Wat moet ik doen als ik – terwijl ik de Wijsheid van Kabbalah bestudeer – een moeilijke tijd doormaak met problemen die van alle kanten op me af komen?

Antwoord: Omdat alles door Boven, door de Schepper, maar je toe wordt gezonden, vanuit het systeem waar we nog niet volledig deel van uitmaken, zijn nu de problemen de manier waarop wij eraan worden herinnerd dat we de eenheid in de groep en het aantrekken van het Omringende Licht, het Licht voor de correctie van ons egoïsme, niet voldoende waarderen.

We moeten tot het gevoel komen, dat de Grootheid van de Schepper de narigheid die naar ons toe gezonden wordt, bedekt en wij moeten zelfs geen enkele gedachte wijden aan een gevecht met de problemen, maar alleen vragen of we meer mogen voelen van de Grootheid van de Schepper. Tegelijkertijd moeten we de problemen die zich voordoen systematisch aanpakken, net zoals iedereen dat in deze wereld doet.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed