Hoe Kunnen Wij Snel Spiritualiteit Bereiken?

laitman_528_02Vraag: Zijn er Kabbalistische bronnen die beknopt zijn en die je snel kunt leren om spiritualiteit te bereiken?

Antwoord: Je kunt de Wijsheid van Kabbalah snel bestuderen en er les in geven, of je echter spiritualiteit wilt bereiken is aan jou. Hierin kan ik niets garanderen omdat alles van de verbinding met je vrienden afhankelijk is.

Als je erin slaagt om jezelf ervan te overtuigen dat het essentieel is om je met hen te verbinden, heb je geluk. Als je jezelf ervan kunt overtuigen dat het noodzakelijk is om aan te nemen wat ik onderwijs en je aanbied, kun je er zeker van zijn dat je iets hebt gewonnen.

Je zult echter niets bereiken zonder leraar en zonder vrienden. Er bestaat geen andere manier om op de juiste manier de Wijsheid van Kabbalah te vervullen dan in de verbinding met de vrienden in het midden van de groep en in het midden van de Ten. Alleen dan zul je de eigenschappen van Liefde en Geven gaan voelen die de Schepper aan je zal onthullen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 5/8/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed