Hoe Kan Ik De Schepper Onthullen?

laitman_628_2Vraag: Waarom heeft de Schepper Zichzelf al zo lang niet onthuld?

Antwoord: Wij leven in een fysieke wereld die reëel voor ons is! Als je de Schepper wilt bereiken, moet je het verlangen hebben om de eigenschap van Geven en Liefde te onthullen!

Als je zo’n verlangen hebt, betekent het dat je genoodzaakt wordt tot liefde en geven. Liefhebben betekent dat je de verlangens van anderen op je neemt en vervult.

Heb je zo’n verlangen? Nee. Dan heb je niets waarmee je de Schepper kunt onthullen!

De Schepper verbergt zich niet. Onze natuur is zodanig dat alles wordt onthuld volgens de wet van gelijkvormigheid van eigenschappen. Ik kan niet horen met mijn ogen, maar ik hoor met mijn oren omdat de golven voor zien en horen van elkaar verschillen. Zo is het ook met de Schepper. Als ik geen orgaan heb dat Hem kan voelen, betekent dit dat ik Hem niet voel! Hij is hier, maar ik voel Hem niet!

Je moet een nieuw zintuig creëren in jezelf. Daar zijn wij mee bezig. Daarom worden we Kabbalisten genoemd, dit komt van het woord “Lekabel “: ontvangen. Wij willen datgene wat ons omringt waarnemen. Het is de Kracht die het gehele universum vult, de gehele natuur!

Dan gaan we ontdekken wat het doel van ons bestaan is, wat er elk moment van ons leven plaatsvindt, wat er was, is, en zal zijn. Alles behoort tot deze Kracht!

From the Convention in Moscow, Day Two, Lesson 5, 5/3/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: