Hoe Beïnvloedt De Wijsheid Van Kabbalah Het Leven In Deze Wereld?

laitman_281_02Vraag: Hoe beïnvloedt de Wijsheid van Kabbalah het leven in deze wereld?

Antwoord: Vanaf het moment dat wij de Wijsheid van Kabbalah gaan bestuderen, verandert het leven in deze wereld ten goede.

Het kan veel tijd in beslag nemen voordat onze studie het systeem van het Hoge Bestuur beïnvloedt en er vandaar een antwoord komt dat ons bereikt. Er wordt een speciale tussentijd gecreëerd die maanden – en zelfs langer – kan duren.

Het belangrijkste is: wanhoop niet en probeer te begrijpen dat we geen andere weg hebben in deze wereld. Het is aan de mens om te proberen om dit nu te doen. Zo niet, dan zal hij er in de toekomst spijt van hebben.

Er zullen jaren voorbij gaan en dan moet hij naar het leven hier terugkeren, naar deze wereld waar niets goeds te vinden is. Het is echter aan hem om opnieuw geboren te worden en dit te verdragen totdat hij in één van zijn toekomstige incarnaties een staat bereikt, waarin hij erin zal slagen om correctie te bereiken.

From the Kabbalah Lesson in Russian 5/8/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed