Waarom Worden De Duitsers Ertoe Verplicht Om Voedsel Op Te Slaan?

laitman_433_01In het Nieuws (Time): “De stemming in Duitsland is onrustig naar aanleiding van een aantal gruwelijke aanvallen die onlangs hebben plaats gevonden. “Duitsland is van plan om haar burgers ertoe te verplichten om voedsel, water en andere benodigdheden op te slaan in het geval van een ramp of een gewapende aanval.

“Volgens een rapport van de Duitse omroep Deutsche Welle (DW), waarbij verwezen werd naar de krant Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, zou deze maatregel de eerste in zijn soort zijn sinds het einde van de Koude Oorlog.

“Het voorstel is, naar verluidt, opgenomen in een concept voor civiele verdediging, waarin staat dat mensen een voedselvoorraad moeten hebben voor 10 dagen en voldoende water, energie, geld en medicijnen, waardoor men lang genoeg ter plekke kan blijven in de periode waarin de overheid maatregelen neemt.

“De stemming in Duitsland is onrustig naar aanleiding van een aantal gruwelijke incidenten die recent hebben plaatsgevonden. Bij het gewelddadige incident op 24 juli jl. raakten er – tijdens een muziekfestival in de centraal gelegen Duitse stad Ansbach – 15 mensen gewond door een Syrische zelfmoordaanslag. Op dezelfde dag doodde een Syrische vluchteling een vrouw en verwondde hij met een machete twee mensen in Reutlingen. Enkele dagen daarvoor werd er een ISIS aanhanger doodgeschoten nadat hij een aantal mensen in een trein in het zuiden van het land had neergestoken.

“De enorme toestroom van vluchtelingen – Duitsland heeft er het afgelopen jaar meer dan een miljoen toegelaten – heeft de angst onder veel Duitsers aangewakkerd, omdat er terroristen het land binnengekomen zijn onder het mom van asielzoeker te zijn.

Mijn Commentaar: Wij kunnen ons op geen enkele wijze beschermen tegen de toekomst. Het enige wat we kunnen doen is: onze egoïstische verhoudingen veranderen in altruïstische verhoudingen. Er zouden opleidingsplannen beschikbaar moeten zijn voor verplichte trainingen voor iedereen die zich in zulke bijzondere omstandigheden bevindt. Deze bijzondere omstandigheden zijn er al!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed