New Life 373 – Moederschap In De Verbonden Wereld

New Life 373 – Moederschap In De Verbonden Wereld

Wat verandert er in een vrouw als zij moeder wordt, wat kan zij verwachten en hoe kan ze zich voorbereiden op dit proces. Hoe kan moederschap als een springplank voor innerlijke en spirituele ontwikkeling gebruikt worden?

Samenvatting

Een vrouw die moeder wordt, beweegt zich van het niveau van Adam (Mens) naar het niveau van het systeem. Zij beseft heel goed dat de goede toekomst van haar baby afhankelijk is van de vorming van verbinding tussen iedereen. Vrouwen die moeder willen worden, doen iets natuurlijks, iets wonderbaarlijks, iets wat uiterst belangrijk is voor de mensheid.

De krachten van de duisternis willen het instituut moederschap vernietigen en ons brainwashen met allerlei interessen. De wereld bestaat dankzij jou, een vrouw die moeder wordt; zij brengt leven voort. Dit is werkelijk een goddelijke handeling.

Door een kind groot te brengen en op te voeden kan een moeder zich werkelijk realiseren en innerlijke spirituele kracht bereiken. Een moeder in deze wereld is met het systeem verbonden en verbindt alles met elkaar. Zij is het fundament. Dit wordt door haar man en haar kinderen opgevolgd.

From the KabTV’s “New Life #373 – Motherhood In The Connected World,” 5/15/14

icon for podpress Video: Play Now | Download
icon for podpress Audio: Play Now | Download

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed