Keizersnede Of Natuurlijke Geboorte?

Laitman_631_5Vraag: Is er verschil tussen kinderen die via een keizersnede op de wereld komen en kinderen die via de natuurlijke weg geboren worden?

Antwoord: Een keizersnede is heel schadelijk, het is wenselijk om daar zo beperkt mogelijk gebruik van te maken. Een geboorte is een heel serieus proces voor een baby, een gevaarlijk proces dat met veel stress gepaard gaat, maar dat is heel noodzakelijk. Bij een natuurlijke geboorte krijgt een kind een speciaal soort immunisatie mee, dit gebeurt niet bij een keizersnede.

Er zijn situaties waarbij een keizersnede noodzakelijk is, in het algemeen is een natuurlijke geboorte echter wenselijk.

Opmerking: Tegenwoordig komen keizersneden veel voor bij vrouwen.

Antwoord: Ik zou het niet adviseren. Een kind heeft een natuurlijke geboorte nodig waarbij het de allereerste voorbereidingen meemaakt, lichte oefeningen, etc. Het is heel jammer dat we geen vroedvrouwen meer hebben, zoals dat vroeger het geval was.

Door massage van het geboortekanaal kan de geboorte vergemakkelijkt worden, dan zouden vrouwen zonder problemen kunnen bevallen. In onze tijd vertrouwen we echter meer op medicijnen, daardoor wordt het bovenstaande onmogelijk.

From the Kabbalah Lesson in Russian 4/24/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed