Wij Bevinden Ons Allemaal In Een Netwerk Van Krachten

laitman_264_01Vraag: Als de wereld om ons heen dagelijks gewelddadiger wordt en steeds bedreigender, op welke manier moeten we ons dan verbinden op ons werk, als we gebruik maken van het openbaar vervoer en op andere plekken waar we mensen ontmoeten die het punt in het hart nog niet ontdekt hebben?

Antwoord: Ik raad je aan om dieper naar je innerlijk te gaan en minder in contact te treden met de buitenwereld, want je kunt deze buitenwereld niet corrigeren. Het beste wat je kunt doen is je een beetje afzijdig houden van de wereld en je op je innerlijke veranderingen richten.

Als de Hoge Kracht zich geleidelijk in je onthult, gaat de wereld op een andere manier voor je schijnen. Je zult zien in welke mate mensen om je heen ver van je zijn, en begrijpen dat zij door Boven bestuurd worden en niets van zichzelf hebben, geen vrije wil, geen kwaliteiten, enz. Zo wordt er met hen door Boven gespeeld.

Het hele systeem zal aan je worden onthuld en je zult zeven miljard mensen als mieren heen en weer zien rennen. We zitten allemaal in een netwerk van krachten waardoor elk schepsel op deze planeet bestuurd wordt en je moet niet met mensen omgaan alsof ze een vrije wil hebben.

Het zal je duidelijk worden hoe je de positieve Kracht uit het netwerk van krachten waarin wij ons bevinden naar je toe kunt trekken om door deze Kracht, die boven het gemeenschappelijke lot staat, omhoog te rijzen en een speciale, nieuwe lotsbestemming te verkrijgen. Dit zal in je macht liggen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 4/17/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: