Waarom Moeten Wij “The Study Of The Ten Sefirot” (TES) Bestuderen?

Laitman_137Vraag: Is onze methode niet overladen met termen die de egoïstische mind alleen maar vergroten, wat nutteloos is in spiritualiteit?

Antwoord: Onze studie van de Wijsheid van Kabbalah is gebaseerd op een zeer beperkte studie van Talmud Eser Sefirot (TES), waarbij de nadruk valt op de studie van de basisbegrippen van het spirituele werk.

Ik betreur constant het feit dat ik met mijn studenten TES (The Study of the Ten Sefirot) niet in de mate kan bestuderen die noodzakelijk is. Het bestuderen van de Hoge Wereld, van het leiderschap dat ons bestuurt, is namelijk essentieel om het Omringende Licht aan te trekken – het Licht dat zich buiten ons bevindt zolang wij nog niet gecorrigeerd zijn – zoals het staat geschreven in paragraaf 155 van de “Introduction to The Study of the Ten Sefirot”.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed