Hoe Maakt Iemand Zich Los Van Zijn Geldproblemen?

laitman_626Vraag: Wat moet je doen om meer geld te verdienen, zonder te lijden?

Antwoord: De situatie is het beste als iemand een vaste baan heeft, een vast salaris krijgt en zich in zijn vrije tijd bezighoudt met dingen die niets te maken hebben met het maken van winst of het verspillen van geld.

Dan denkt hij niet meer na over geldproblemen. Het wordt hem opeens duidelijk dat hij goed rond kan komen, want in principe heeft een mens niet zoveel nodig om te leven: kleding, voedsel, huisvesting en geld om de belasting te betalen. Al het andere moet op een totaal ander gebied gericht zijn: op spirituele behoeften, waarnemingen, enzovoort. Een mens moet zich specifiek zo instellen, want een en ander zal er niet beter op worden. Men zal in de wereld niet meer in staat zijn om veel winst te maken. De wereldwijde “Gouden Eeuw” en de bourgeois gewoonten zijn voorbij.

We kunnen iedereen voorzien van een inkomen dat nodig is om te bestaan: van voedsel, kleding, huisvesting, onderwijs voor de kinderen, enzovoort, alles wat nodig is voor een mens om normaal, zonder luxe, te functioneren. De moderne technologische ontwikkeling maakt het ons mogelijk om in al deze behoeften te worden voorzien.

From the Kabbalah Lesson in Russian 4/3/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: