De Genetische Kaart Van De Mensheid, Deel 4

laitman_610_1Is Het Mogelijk Om Het Spirituele Gen Te Decoderen?

Vraag: Bevat het spirituele systeem van alle mensen de verlangens die ooit werden gerealiseerd of zullen worden gerealiseerd? Betekent dit dat elk verlangen dat in mij opkomt, afkomstig is van dit spirituele systeem en bepaalt wat ik op dit moment wil? Heeft het ons hele leven onder controle?

Antwoord: Het spirituele systeem regelt ons hele leven voor de volle 100 procent.

Vraag: Bestaat er een spiritueel DNA in ieder mens?

Antwoord: Natuurlijk, anders zou er geen fysiek DNA bestaan. Het Spirituele DNA verbindt mij met het spirituele systeem.

Vraag: Worden we erdoor bestuurd zoals bij een afstandsbediening?

Antwoord: Nee, het is niet ver weg van ons, wij leven namelijk in dit systeem. Het bevindt zich niet ergens op een andere plek maar tussen ons en in ons, het verbindt ons met elkaar. Er bestaan geen begrippen als tijd, beweging, ruimte en afstand in spiritualiteit.

Vraag: Is het mogelijk om het spirituele DNA te lezen op de manier waarop genetici fysiek genoom decoderen? Wat voor informatie is erin opgeslagen?

Antwoord: De hele weg die ik moet afleggen, vanaf nu tot aan mijn eind correctie, ligt daarin opgeslagen. De eind correctie  is een staat waarin iedereen boven het egoïsme uit verenigd is in één verlangen dat ‘Mens’ genoemd wordt, Adam.

Onze spirituele DNA’s bevinden zich in één systeem waar zij elkaar beïnvloeden. Daarom hebben we in deze wereld verschillende relaties die, voor ons verborgen, door het spirituele DNA worden gedicteerd.

In het gecorrigeerde systeem zijn alle verlangens met elkaar verbonden zodat een ieder alle anderen aanvult. We hebben het over verlangens, niet over lichamen. Het lichaam zal vroeg of laat sterven, en wat dan nog? Onze verlangens verbinden zich in één systeem dat Adam wordt genoemd.

Vraag: Sterft een verlangen of een mens?

Antwoord: Nee. Verlangen is een kracht en een kracht sterft niet. Een kracht blijft bestaan en reïncarneert in verschillende lichamen.

Vraag: Welke DNA is belangrijker en oefent controle uit, het spirituele of het fysieke DNA?

Antwoord: Het Spirituele DNA regelt alles, inclusief het materiële DNA

From KabTV’s “A New Life” 7/12/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed