De Genetische Kaart Van De Mensheid, Deel 3

Laitman_633_3Spiritueel DNA

Vraag: Beïnvloedt het spirituele DNA ons leven op dezelfde manier als het fysieke DNA?

Antwoord: Als het spirituele DNA in een mens wordt onthuld tijdens een van zijn levenscycli, is dat zeker van invloed op zijn lotsbestemming. Een mens wordt zich bewust van dit spirituele gen. Het verlangen dat nu in hem onthuld is, het verlangen om de spirituele staat te bereiken, het nieuwe doel dat zich boven dit fysieke leven bevindt, verandert zeker alles.

Vraag: Uit de genetica is bekend dat aangeboren eigenschappen die in het DNA vastliggen, bepalen wat zich in een kind zal ontwikkelen. Bestaan er nog andere genen in een mens?

Antwoord: Ja, er bestaat ook een spiritueel DNA. Het spirituele gen, de Reshimo, is een informatieve lading die in ieder mens aanwezig is, of beter gezegd: in zijn of haar verlangen. Het bepaalt in welke vorm dit verlangen zich zal ontwikkelen.

Vraag: Wordt deze informatie bij de geboorte in een mens opgeslagen?

Antwoord: Zelfs daarvoor al. Als een druppel sperma zich gaat ontwikkelen, betekent het dat de spirituele informatie deze ontwikkeling heeft veroorzaakt. Juist deze informatie leidt een man en een vrouw naar copulatie, deze informatie veroorzaakt het verlangen in hen om een ​​kind te krijgen of er wordt daardoor een ongeplande zwangerschap voor hen geregeld.

Er is een spiritueel systeem dat bepaalt hoe elk verlangen dat daarin aanwezig is zich moet ontwikkelen. De verlangens zijn in één netwerk met elkaar verbonden, dat netwerk is noodzakelijk om een ​​bepaalde staat, het einde van de correctie, te bereiken. Dit netwerk bestaat uit vele verlangens die behoren tot alle mensen in de wereld.

Dit netwerk is voortdurend in ontwikkeling. Op basis daarvan besluit het wat er op een bepaald moment met iedere afzonderlijke wens gebeurt: ofwel er wordt van afgezien zonder implementatie in deze wereld, of deze wens wordt in een mens geïmplementeerd, in een man of een vrouw, in een bepaalde vorm.

Hieruit blijkt dat het spirituele systeem de vorm van ons fysieke leven op deze aarde bepaalt, de basis daarvan is de noodzaak om het einde van de correctie in zijn perfecte vorm te bereiken.

From KabTV’s “A New Life” 7/12/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed