De Elite En De Massa

laitman_571_03Commentaar: James Traub, lid van de American Council of Foreign Relations (CFR), afgestudeerd aan Harvard University en lid van een van de rijkste families in Amerika, heeft een artikel geschreven met de titel: Het wordt tijd dat de elite opstaat ​​tegen de onwetende massa. (Financial Policy). Daarin beweert hij: ” De Brexit heeft het politieke schisma van onze tijd blootgelegd. Het gaat niet om links tegenover rechts; het gaat over de weldenkenden tegenover degenen die zonder na te denken boos zijn. Als bewijs hiervoor citeert hij: “De stemming over de Brexit was de volslagen afwijzing van de bankiers, van economen en westerse staatshoofden, die de kiezers tegen de gevaren van een breuk met de Europese Unie waarschuwden.” Hij bestrijdt dat “Extremisme mainstream is gegaan” en dat ” De huidige opstand van de burger – in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Europa – een einde zou kunnen maken aan de politiek, omdat het iets onbeduidends is in het leven “.

Antwoord: Tegenwoordig zijn veel mensen ongeschoold, arm en werkloos, maar wie is daar verantwoordelijk voor? Dat is de elite, nietwaar? Wie heeft de controle over de juiste knoppen, kabels en aansluitingen? Is dat de massa? Wie bedriegt en manipuleert? Natuurlijk de elite, samen met de politie, het leger, de media, journalisten, televisie en radio. Daarom wordt de komende oorlog een oorlog van de elite tegen hun eigen volk.

De laatste tijd zijn we getuige van een groeiende kloof tussen de elite en de massa, omdat de middenklasse volledig is uitgewist en er niets meer van over is. De massa wordt steeds armer terwijl de elite steeds rijker wordt, een volkomen onnodige rijkdom. Maar het egoïsme vertelt hen te graaien, te nemen en de massa uit te putten. Het resultaat hiervan is dat 90% van de mensen valt en 10% financieel sterk stijgt. Hoe zal dit aflopen? Dat is moeilijk te zeggen en het is zelfs beangstigend om er over na te denken, want het egoïsme stimuleert hen om de massa te vernietigen waardoor er 15 à 20% van de bevolking overblijft om de elite ten dienste te staan. De rest zal – overeenkomstig de fascistische theorie – worden vernietigd omdat de wereld van vandaag zeer zeker wordt aangetrokken tot het fascisme.

Vraag: Hebben ze middelen om mensen uit te roeien?

Antwoord: Ze hebben van alles. Ze ontwikkelen een uniseks aanpak waardoor het geboortecijfer daalt. Door middel van reclame en de media verkleinen ze het verlangen van mensen om een gezin te stichten. We zullen binnenkort de grote schade zien die door de moderne medicijnen wordt veroorzaakt, en eveneens wat er gebeurt met de gezondheidszorg, met drugs en met elk aspect van ons leven.

Het belangrijkste voor de elite is om de massa los te koppelen van het actieve leven en deze mensen geleidelijk te laten verdwijnen, om zo de wereld te ontdoen van alle ‘extra’ monden die moeten worden gevoed. Er worden zeer serieuze inspanningen in deze richting gedaan. Ik denk dat men biologische factoren zal toevoegen die speciaal ontwikkeld zijn in de vorm van verschillende bacteriën. We staan op het punt om te zien dat er voor een bepaalde ziekte geen vaccinatie meer te vinden is. Het gebeurt allemaal geleidelijk, maar het begint te werken en we zullen zien dat in de tijd van één generatie het aantal mensen zal worden terug gebracht tot twee à drie miljard mensen.

Vraag: Wat is uw mening over wat er gaande is?

Antwoord: Er zijn veel verschillende mogelijkheden, de ene is het pad van lijden en de andere is de weg van alomvattende eenheid: zowel voor de elite als voor de massa.

Het pad van eenheid is alleen mogelijk als we erin slagen om met de hulp van de Hoge Kracht het merendeel van de mensen in de wereld ervan te overtuigen dat we ons ervan bewust moeten zijn dat we ons op een doodlopende weg bevinden als we andere methoden volgen. Het pad van lijden kan verschillende vormen aannemen, zoals fascisme of een wereldoorlog, eveneens burgeroorlogen en algemene haat. Bovendien zal de elite de immigranten in Europa daartoe aansporen door middel van media kanalen of op andere manieren – ze weten hoe ze dat moeten doen – en hen ophitsen tegen de plaatselijke bevolking. Zo zullen een paar miljoen immigranten Europa wegvagen. Dan zal het geen probleem meer zijn om van de immigranten af te komen. We staan op het punt om getuige te zijn van een aantal zeer interessante gebeurtenissen.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 6/30/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: