Bezoek Onze Website

laitman_959Vraag: U spreekt voortdurend over eenheid en verbinding tussen vrienden, Wat betekent ‘verbonden zijn’ en waarom is dat nodig? Waar kunnen we de correcte definitie van ‘eenheid’ vinden? Zelfs eenheid met vrienden is een concept dat we niet begrijpen. Degene die ik vandaag als een vriend beschouw, kan over een maand geen vriend meer zijn.

Antwoord: Dit is nu juist het doel van de Bnei Baruch Kabbalah website. Daar kun je al het materiaal over dit onderwerp vinden. Je kunt gewoon naar de website gaan, lezen wat daar te vinden is en dan krijg je langzamerhand het juiste begrip over het concept eenheid waar de Wijsheid van Kabbalah over spreekt

Onze wereld is een integrale wereld, het is één geïntegreerd systeem en wij, de mensheid, leven vanuit onderlinge tegenstellingen die door egoïsme zijn ontstaan.

Om gelijkvormig te worden aan de alomvattende natuur, het alomvattende systeem, moeten we ons met elkaar verbinden en tot eenheid komen. De enige opdracht die de mens heeft, bestaat eruit dat hij vanuit wijsheid en bewustzijn de behoefte aan eenheid bereikt en met de hulp van de methode voor eenwording, de Wijsheid van Kabbalah, een begin maakt met dit proces.

Ik ben er blij mee dat de mogelijkheid aanwezig is om deze methode te leren kennen via de Bnei Baruch Kabbalah website en dat deze website voor iedereen in vele talen beschikbaar is.

Link to the Website From the Kabbalah Lesson in Russian 4/17/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed