Antwoorden Op Je Vragen, Deel 135

Laitman_507_05Vraag: Zullen wij ons allemaal onze vorige levens herinneren aan het einde van de correctie – Gmar Tikkun – alle details daarvan, en zullen we de betekenis zien van alles wat er tijdens al onze levens op deze aarde is gebeurd?

Antwoord: Ja.

Vraag: Als alles wat wij in de werelden ontvangen uit Licht bestaat, betekent dit dan dat het Licht ook genot, lijden en nieuwe gedachten brengt?

Antwoord: Ja, maar dit zullen emoties vol liefde zijn.

Vraag: Uit uw lezingen blijkt dat wij een ziel moeten verkrijgen en moeten samensmelten met de Schepper. Waarom en waarvoor moet ik samensmelten met de Schepper? Als ik nu iets uit Zijn ‘voorraaddoos’ wil krijgen, waarom zou ik dan in deze ‘voorraaddoos’ willen zijn?

Antwoord: Alleen als je daarin bent, zal je in staat zijn om spiritualiteit te ontvangen en te voelen, alles zal veranderen, precies in hoe Hij is.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed