Wie Bereikt Er Spiritualiteit?

laitman_938_04Vraag: Is er iemand onder uw studenten die een niveau van spiritualiteit heeft bereikt? En als u hier niets over kunt zeggen, hoe komt het dan dat kennis hierover schade aanbrengt aan onszelf of aan hen?

Antwoord: Je hoeft niet te weten of iemand spiritualiteit bereikt heeft, het is alleen maar aan jou om van de mensen te leren die in het kader van onze groep werken, zij zijn bedoeld om je naar het niveau van spiritualiteit te verheffen.

Als je dat systeem binnengaat, de hogere dimensie, kan je daar ook alle anderen zien. Dan zal je weten wie zich daar bevindt en op welke niveaus.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/20/16

In verband met vakantie zullen in de maand juli de blogs niet altijd dagelijks verschijnen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed