Vrouwen Zijn De Beste Publicisten Voor ISIS

laitman_222Vraag: Volgens een internetanalyse van de PR campagne van ISIS zijn vrouwen de belangrijkste publicisten van de ideeën en de clips. Ze zijn actief betrokken bij de verspreiding van de video’s, zijn volhardend en kunnen mensen concreet overtuigen.

Zij zijn degenen die gruwelijke video’s van moorden en van volwassenen die door kinderen geëxecuteerd worden op internet zetten. De vraag is hoe een vrouw, een moeder, de moorden en de dood zo zelfgenoegzaam kan bekijken en zelfs op internet kan promoten?

Antwoord: Dat is heel eenvoudig. Ze weet dat dit haar volk – haar natie, haar religie en haar kinderen – vooruitgang zal brengen, dat ze zo een betere toekomst zullen bereiken en – wat nog belangrijker is – dat ze in de volgende wereld van Allah zullen komen. Ze is er volledig van overtuigd dat ze heel goede zaken doet.

Het is een feit dat het veel gemakkelijker is om een ​​vrouw te overtuigen dan een man. Het is niet moeilijk om haar de richting te wijzen. Ze stemt veel gemakkelijker in met religieuze opvattingen. Deze vrouwen, die niets anders in hun leven hebben gelezen dan een paar ‘heilige’ boeken, zijn heel fanatiek en gemakkelijk aan te sturen.

De islamisering is een groot probleem voor de burgers van Europa en voor de wereld, want er is geen enkele manier om dit tegen te houden. De Europeanen zijn zwak en kunnen er geen weerstand aan bieden, ze ervaren geen kracht in zichzelf om terug te vechten en barrières op te werpen om de verspreiding van deze fanatieke mensenmenigte te stoppen.

Ik zie geen enkele kracht die de verspreiding van de militante islam zal kunnen tegenhouden, behalve de methode van integrale educatie. Alleen dankzij de speciale Kracht van het Hoge Licht hierin, kan deze ‘groene plaag’ stoppen.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 6/13/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed