Vragen Over Het Werk In Een Groep

laitman_934Vraag: Wat is het verschil tussen verbinding tussen de vrienden en eenheid? Waar moeten we naar verlangen als we in de groep van tien zijn?

Antwoord: Wij bereiken eenheid door naar verbinding te verlangen?

Vraag: Ik maak deel uit van een groep met verscheidene mannen. Drie à vier van hen doen met alle activiteiten mee, terwijl er ook drie à vier mannen zijn die niet regelmatig naar de groepsactiviteiten komen. Zo’n groep geeft niet aan mij, maar ik wil ‘de trein’ niet alleen trekken. Zoals ik het zie moet een groep samenwerken.

Is het mogelijk om de spirituele wereld zonder groep binnen te treden of moet ik anderen gaan onderwijzen en zo mijn eigen groep creëren?

Antwoord: Probeer dat te doen terwijl je lid bent van jouw groep.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed