Instructies Voor Spirituele Stijging

Laitman_041_01Opmerking: U zegt dat de Wijsheid van Kabbalah niet veel uitlegt, er staat geschreven: stijg omhoog en bereik …

Antwoord: Daarom zijn zoveel mensen niet gesteld op de Wijsheid van Kabbalah, niet op mij (Michael Laitman) en niet op Bnei Baruch. “Waarom geven ze helemaal geen antwoorden? Waarom geven ze me geen vervulling? Waarom helpen ze me niet?”

Nee! We geven instructies voor spirituele stijging. Deze instructies zijn niet eenvoudig, maar de studenten moeten ze opvolgen, onderzoeken en de instructies onder elkaar toepassen. Wie dat doet, onthult de Wijsheid van Kabbalah, wie dat niet doet zal niets onthullen. De Wijsheid van Kabbalah verschilt van de gangbare wetenschap waarbij men kan luisteren en begrijpen. De Wijsheid van Kabbalah wordt alleen onthuld door wat een mens innerlijk bereikt.

From the Kabbalah Lesson in Russian 3/20/16

In verband met vakantie zullen in de maand juli de blogs niet altijd dagelijks verschijnen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed